Stoelyoga Rotterdam op Senior Games!

De Senior Games is een groot evenement dat wordt georganiseerd door Sportbedrijf Rotterdam om zoveel mogelijk senioren in beweging te krijgen. Op 20 september 2021 vinden de Senior Games eindelijk live plaats op Sportcomplex Olympia in Rotterdam-Zuid.

Maak als sportieve senior gratis kennis met verschillende sportactiviteiten. Stoelyoga Rotterdam zal 20 september de hele dag doorlopende stoelyogalessen verzorgen op het sportcomplex. Maak in 20 minuten kennis met deze toegankelijke vorm van yoga met ontspanning en uitdaging voor iedereen!

Natuurlijk wordt tijdens de activiteiten rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Voor het volledige beweegprogramma van de Senior Games kijk op www.seniorgamesrotterdam.nl. en bestel je kaarten. Veel plezier alvast met je actieve ontdekkingstocht.

Daarnaast kun je altijd zowel fysiek als digitaal deelnemen aan de reguliere stoelyogalessen op maandagavond om 19.00 uur in de Woonkamer van de Burgemeester aan de Burgemeestermeineszlaan 102 in Rotterdam-West. Probeer eens een proefles bij de Seniorgames of via ZOOM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *