Stoelyoga Rotterdam onderdeel Senior Games!

De Senior Games is een groot evenement dat in September 2020 wordt georganiseerd door Sportbedrijf Rotterdam om zoveel mogelijk senioren in beweging te krijgen. 

Stoelyoga Rotterdam zal de komende maanden stoelyogalessen verzorgen in diverse Laurens verzorgingshuizen in en rond Rotterdam. Uiteraard worden alle noodzakelijke Coronamaatregelen daarbij in acht genomen! Op sommige locaties zal Margarette Neep van Stoelyoga Rotterdam samenwerken met Pascale van der Gaag van Bewust Zen. Voor het volledige beweegprogramma van de Senior Games kijk op www.seniorgamesrotterdam.nl.

Daarnaast is in de Woonkamer van de Burgemeester aan de Burgemeestermeineszlaan 102 in Rotterdam-West de reguliere stoelyogales voor alle op zichzelf wonende senioren, zowel fysiek als via ZOOM bij te wonen. Voor iedereen die het nog niet aandurft met het openbaar vervoer te reizen of te ver weg woont en toch graag op een rustige, toegankelijke manier willen blijven bewegen en ontspannen worden de lessen via ZOOM bij u in de huiskamer gebracht. Probeer eens een proefles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *