Samenwerking Stoelyoga Rotterdam & Project-Mij

Eind 2019 heeft Stoelyoga Rotterdam in samenwerking met Project-Mij twee stoelyogalessen opgenomen. Deze lessen zijn nu openbaar beschikbaar op you-tube. Probeer ze eens uit!

Project-Mij is een initiatief van Kathinka Hagenaar en Elly May Zwaal Alons. Met een boek en digitaal platform (http://www.project-mij.nl) lanceren zij een concept waarmee mensen met een auto-immuunziekte in hun eigen kracht kunnen komen en fit in het leven kunnen staan. Bewustwording – jezelf, je lichaam en je ziekte beter leren kennen – vormt de basis om klachten positief te beinvloeden en de controle, de regie over je leven en je ziekte(verschijnselen) weer terug te krijgen.

Les 1 is een meditatieve, mindfull yogales waarbij de nadruk ligt op het bewustworden van je lichaam, je adem en wat je voelt en wat dat met je doet.

Les 2 is gericht op meer specifieke (kleine) bewegingen, het voelen van je eigen grenzen en het accepteren van hoe je daarmee omgegaat. Ervaar wat (kleine) bewegingen – spanning en ontspanning – bij je los kunnen maken. Ervaar meer ruimte om zelf te kunnen beslissen wat je ermee doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *