Margarette Neep

docent

Ik ben Margarette Neep, architect en stedenbouwkundige met een eigen ontwerpbureau MArDeSigN en een levenslange passie voor alles wat met een integrale visie op de mens, gezondheid en spirituele ontwikkeling te maken heeft. April 2018 heb ik mijn certificaat als stoelyoga docent behaald. Al sinds mijn studententijd is yoga een vast en (voor mij) noodzakelijk onderdeel in mijn drukke leven met fulltime baan, jonge kinderen en veel sociale activiteiten. Een moment om te voelen wat hetgeen je meemaakt allemaal met je doet, met je lijf, met je hart, met je hoofd. Op dit moment in mijn leven heb ik ervoor gekozen om voelen, bewust ervaren meer ruimte te geven en alles wat o.a  yoga mij heeft gebracht te gaan delen met anderen. Nog specifieker: te delen met mensen die niet altijd (meer) zo makkelijk toegang tot zo’n ervaring hebben vanwege hun geestelijke of lichamelijke gesteldheid. Daarom ben ik gefascineerd door stoelyoga: mijn missie is yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Zo kan ik het welbevinden van kwetsbare mensen zowel verbeteren via mijn ontwerpen voor prettige, stimulerende woonomgevingen, als door het aanbieden van een waardige, gezondheidsbevorderende activiteit als yoga. Zo binnen zo buiten!