Stoelyoga voor iedereen via ZOOM

Stoelyoga Rotterdam heeft als doelstelling zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden aan yoga te (blijven) doen ook als je opziet tegen het liggen op een matje. Of je je nu senior of junior voelt: bewegen is belangrijk voor je gezondheid en als dat in aangepaste vorm beter bij je past probeer een keer Stoelyoga.

En de plek waar je woont hoeft geen beperking meer te zijn. Sinds corona geven we onze lessen live zowel fysiek als digitaal via ZOOM. Dus als je niet wilt reizen naar de locatie of niet in de buurt woont: probeer een stoelyogales via ZOOM op maandagavond, vanuit de Woonkamer van de Burgemeester in Rotterdam-West.

Meldt je aan via de email naar info@stoelyogarotterdam.nl met je naam en telefoonnummer dan ontvang je een persoonlijke ZOOM link voor de stoelyogales op maandagavond van 19.00-20.00 uur.

Stoelyoga Rotterdam is ook actief bij veel promotie activiteiten in Rotterdam-West en voor de stad Rotterdam. Bijvoorbeeld door samenwerking met MEE-Rotterdam, Sportbedrijf Rotterdam, WMO Radar etc. Zo kun je 20 September een stoelyogales volgen en nog veel meer beweegactiviteiten proberen op de Senior Games. Werk aan je eigen gezondheid van lichaam en geest: BEWEEG!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *