(stoel)massage

Chinese stoelmassage

Naast yoga geeft Margarette Chinese wellness-massages. Chinese stoelmassage is een preventieve ontspanningsmassage voor rug, nek schouders, nek, hoofd en armen. Daarbij worden de basisprincipes en massagetechnieken van de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt. De massage helpt stress te verminderen, te ontspannen, pijn te verlichten en stimuleert de doorbloeding en energie van het hele lichaam. Stoelmassage werkt preventief. Zo kan stoelmassage bij maandelijkse herhaling ziekteverzuim en uitval door RSI aanzienlijk verminderen.

Een stoelmassage is effectief en laagdrempelig: je houdt je kleding aan, neemt plaats op een speciale massagestoel en laat alle stress van je af glijden bij een totale ontspanning zodat u na 20 tot 30 minuten weer opgeladen van de stoel opstaat!

Chinese ontspanningsmassage

Naast een stoelmassage kan ook gekozen worden voor een Chinese ontspannimgsmassage voor het gehele lichaam: rug, nek schouders, nek, armen, en hoofd. Ook bij deze  ontspanningsmassage worden de basisprincipes en massagetechnieken van de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt. De massage vindt liggend plaats op een speciale massagetafel. Een behandeling duurt circa 45 tot 60 minuten.

afspraak maken

Je kunt via de email (info@stoelyogarotterdam.nl) of mobiel/app (06 22826367) contact opnemen voor een afspraak voor een stoelmassage. Ook ‘s avonds mogelijk.

Op dit moment staan mijn stoelmassage activiteiten ‘on hold’. Mocht je echter een speciaal verzoek hebben of bijvoorbeeld voor een bedrijfsactiviteit of groepsactiviteit op locatie en het leuk vinden om stoelmassages aan te bieden, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

kosten

Een (stoel)massage van 30 minuten kost €30 (incl. 21% btw).

Een massage van 45 minuten kost €40 (incl. 21% btw).

Een massage van 60 minuten kost €50 (incl. 21% btw).

Strippenkaarten van 5 of 10 massages zijn beschikbaar .

Vriend of vriendin verrassen? Dat kan met een Kadobon op maat gemaakt!

locaties

De massages worden in huizelijk sfeer gegeven op Heemraadsplein 8a in Roterdam.

Op locatie is mogelijk bij een minimale afname van 2 massages van minimaal 30 minuten. Afhankelijk van de reisafstand worden wel extra kosten berekent: tot 5 km €15 en tot 15 km €30. Bij een minimale afname van 4 aaneengesloten stoelmassages op één locatie binnen 5 km afstand, worden geen extra reiskosten berekend.

Stoelmassage op uw bedrijfslocatie is mogelijk bij een minimale afname van 4 massages. Prijs op aanvraag.

Op dit moment staan mijn stoelmassage activiteiten ‘on hold’.  Maar voor speciale verzoeken en bijzondere vragen kun je altijd contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.