Stoelyoga op Senior Games 2022!

22 september in Westervolkshuis Delfshaven

Stoelyoga Rotterdam is ook dit jaar weer aanwezig op de seniorgames. ‘Cool in Beweging‘, ons gecombineerde sportprogramma voor senioren, met 45 minuten conditie & kracht bij Crossfit, dan even pauze en vervolgens 45 minuten flexibiliteit en ontspanning bij Yoga Coolhaven, is een succes. Daarom staan we alle drie op 22 september op de Senior Games in het Westervolkshuis , Spartastraat 1, Rotterdam Delfshaven. Zo kunnen we zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met het plezier en de voordelen van (STOEL)YOGA en CROSSFIT. Kijk op de website, inschrijven is niet nodig dus kom gewoon langs! Het programma start om 11.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *