(stoel)massage in De Fabriek

Op 20 juni, 27 juni en 4 juli, aan het einde van de werkdag, biedt Margarette chinese onstpanningsmassages aan in De Fabriek van Delfshaven: stoelmassage en full-body massage.

In deze stoere, historische eyecatcher aan de Schie zijn verschillende creatieve bedrijfjes gehuisvest. Om de kleine, hard werkende ondernemer te ondersteunen bij zijn eigen duurzamheid – gezondheid en welzijn – biedt Margarette exclusief op deze locatie massages aan die stress verlagend zijn en preventief werken voor RSI klachten.

Wilt u ook een ontspannende (stoel)massage sessie aanbieden op uw bedrijfslocatie? Ook mogelijk in combinatie met een workshop stoelyoga voor bedrijven. Misschien wel als mooie, ontspannen en opendende activiteit voor tijdens een hei-sessie op een inspirerende locatie of bij u op kantoor?

Geinteresseerd? Neem contact met mij op: 0622826367.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *