voorjaars- en vriendenkorting yoga en massage!

In april en mei kunt u gebruik maken van de voorjaarskorting: €5,- op een stoelmassage van 30 minuten. Op de kadobonnen is de korting van €5,- eveneens van toepassing! Op 14 april geeft Margarette Chinese stoelmassages in Park 16 hoven. Neem contact op om u aan te melden!

In mei en juni kunt u ook gebruik maken van de voorjaarskorting van €5,- op het maandabonnement stoelyogalessen. Als je een vriend of vriendin meeneemt krijgen jullie zelfs beide €7,50 korting op de maandabonnement prijs! Meld je aan voor een gratis proefles stoelyoga en profiteer het hele voorjaar samen van deze aanbiedingen!

3 gedachten over “voorjaars- en vriendenkorting yoga en massage!”

 1. Geeft u ook privé les voor yoga? Ik ben 38 jaar en zou graag stoel yoga willen beoefenen, maar ik kan de tijden niet wanneer het is.

  Zijn en er mogelijkheden overdag.?

  Ik heb al eens eerder een sessie gedaan van stoelyoga en toen erg goed bevallen, kan het dus ook bij jongeren? Uw lessen ?

  1. Helaas Antoinette, sorry voor de late reactie.
   Jazeker, stoelyoga is voor alle leeftijden geschikt, de deelnemers zijn voor het grootste gedeelte meestal wat ouder.
   Ik geef helaas geen stoelyogales overdag aan particulieren. S’avonds heb ik meer mogelijkheden en ik ben me aan het orienteren om 1x per maand een mindfull stoelyogales te geven op een zondagochtend in Rotterdam West (Balletschool aan Heemraadsingel of Nozepandje aan de Hooidrift). Mogelijk is dat voor u interessant. U kunt u aanmelden als geinteresseerde via een emailtje of whatsappje. Veel succes met verder zoeken en mogelijk tot later in het jaar. Met vriendelijke groet, Margarette

  2. Beste Antoinette, in aanvulling op mijn eerdere reactie wil ik u melden dat ik sinds deze week live on-line storlyogales geef. Daarnaast maak ik les video’s die u op elk moment van de dag thuis kan bekijken en meedoen. Een soort prive les bij u thuis dus. Maar dan via de computer, telefoon of tablet.
   Als u mee wilt doen met de live on-line lessen of geinteresseerd bent in de video lessen neem dan even via de telefoon/app of email contact met mij op.
   Met vriendelijke groet, Margarette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *