nieuwe les op vrijdagavond én Rotterdampas actie!

Woont u in Rotterdam Delfshaven of (oud) West? Beginnen de jaren wat meer te tellen en is staan en liggen minder prettig? Wilt u wél graag bewegen en ontspannen op een manier die past bij de mogelijkheden van uw lichaam?

Kom dan lekker zitten: ontdek of stoelyoga iets voor u kan betekenen en profiteer van de positieve gezondheidseffecten van deze rustige, aangepaste vorm van yoga. Of misschien verzorgt of begeleid u iemand voor wie stoelyoga van waarde kan zijn. Meld u dan (samen) aan voor een proefles. Stoelyoga is namelijk voor iedereen!

Elke vrijdagavond om 19.30 uur is er een stoelyoga les voor senioren in ‘De Woonkamer van de Burgemeester’ in de Burgemeestermeinezslaan. Een ontspannen start van het weekend! Voor de vroege vogels is er bij voldoende belangstelling om 10.30 een extra stoelyoga les in ‘de Woonkamer’.

U kunt u telefonische of per sms aanmelden voor een proefles op nummer 0622826367 of per email aan info@stoelyogarotterdam.nl. In December is er  een kortingsactie voor Rotterdampashouders: Een maand meedoen voor de halve prijs! Kijk voor acties bij lessen & locaties op deze site.

Zou u wél graag een stoelyogales willen uitproberen maar kan u niet op bovengenoemde dagen? Meld u dan aan als belangstellende en geef uw voorkeurs dag en tijdstip aan mij door. Bij voldoende aanmeldingen ga ik proberen een extra groep op uw voorkeursdag en tijd samen te stellen en nodig ik u uit om mee te doen.

Ik hoop u te ontmoeten!

Hartelijke groet, Margarette

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *